Om Golfcart.dk

GolfCart.Dk er etableret i 2014 som et varemærke importeret af ElsøeSport Aps. ElsøeSport Aps er importør og distributør af golfartikler i almindelighed (se elsøesport.dk for mere information), men har nu udviklet en række elvogne og almindelige skubbevogne under varemærket GolfCart.Dk. Golfcart.dk har fokus på elvogne og skubbevogne, men vi fører også en række andre produkter indenfor golf, heriblandt Skimp bælter, søbolde og MLA puttere. Alle produkter kan ses under produkter.

Undertegnede ElsøeSport Aps v/Nils Elsøe Jensen har mange års erfaring i golfbranchen som blandt andet importør og distributør af kendte golfmærker som Dunlop Slazenger, Callaway, MacGregor, Jack Nicklaus, Maxfli, m.m. og har været aktiv golfspiller i mange år.

Forhandlere
GolfCart.Dk har en række forhandlere i Danmark. Kontakt os på telefon eller email for information om forhandlernet. Såfremt vi ikke har forhandlere i dit nærområde, sender vi gerne herfra fragtfrit ved køb af over dkk 1000.

Information om produkter
Venligst kontakt os på telefon eller email for yderligere information om vore andre produkter og spørgsmål generelt om GolfCart.Dk.

Kontakt os

GolfCart.Dk ved ElsøeSport Aps, CVR nr. 33260261

Lejrvej 17, 3500 Værløse

Telefonnummer: +4522860460

Emailinfo@golfcart.dk

Bankforbindelse: Ringkøbing Landbobank

Kontonummer: 7670-4355710