Nyheder

Den unikke golfhandske til seniorspillere

Det er os en glæde, at introducere denne revolutionerende handske med kopper tråde indbygget til forebyggelse imod led og muskelsmerter i hænderne. Handsken fås hos os fra april måned. Se venligst videoen herunder for introduktion og information:

Kommentarer lukket til Den unikke golfhandske til seniorspillere

Bionic ReliefGrip

Golfcart.dk er glade for at kunne introducere den første handske på markedet, som specifikt gavner golfspillere med gigt i hænderne.

Et extra støttelag giver formidabelt greb og komfort. Specieltindsyede bøjningszoner følger hændernes naturlige “krøller”, hvilket forbedrer evnen til at lukke hænderne ordentligt om grippet og ydermere giver disse zoner en bedre åndbarhed.

“Orthopedic motion zones” over knoerne giver mere komfort. Syningerne omkring håndleddet er udvidede ved hjælp af en “LightPrene” teknologi, som former sig og støtter håndleddet og området omkring basen på tommelfingeren. Det patenterede “pre-rotation” finger-system komplimenterer håndens naturlige lukning og reducerer træthedsfornemmelsen i hånden.

Et tre-dimensionelt lag optimerer handskens holdbarhed.

Handsken fås i både venstre og højrehåndet i følgende størrelser:

Herrestr. S-M-ML-L-XL-XXL

Damestr. S-M-L-XL

Se udvalget her:

http://golfcart.dk/produkt-kategori/bionic-golfhandsker/

Kommentarer lukket til Bionic ReliefGrip

GolfCart.Dk

GolfCart

GolfCart.Dk er etableret i 2014.  Vi udbyder markedets mest stilrene og funktionsdygtige elvogne. Designet er enkelt og æstetisk, vognen er let at håndtere og batteriet er af høj kvalitet. Følg med her om nye tiltag, produkter eller omtale om vore produkter.

Kommentarer lukket til GolfCart.Dk